23 de maig 2010

IV EDICIÓ PREMIS ESPORT - CULTURA



Divendres 21 de maig, a les 18:30 h, es va celebrar a la Bibliotca Marcel·lí Domingo de Tortosa l'entrega de premis de la IV edició “Esport i Cultura”,



que la biblioteca atorga als esportistes del Club Natació Tortosa que són més constants en els entrenaments.
I aquest any la biblioteca premiarà també als seus usuaris i usuàries més assidus dels cinc Clubs de Lectura que funcionament actualment:

• Club de Lectura Adults coordinat per Jesús Tibau
• Club de Lectura Fàcil coordinat per Esther martí
• Club de Lectuar Fàcil coordinat per Eva Bayerri
• Reading Club coordinat per Begonya Moya
• I Club de Lectura en Francès coordinat per Fernanda Franquet
• Club de Lectura Jove de l’I.E.S. de l’Ebre i Col•legi de les Teresianes

El premi consisteix en un lot de productes culturals: llibres cedits per la biblioteca, entrades per a esdeveniments culturals programats a la nostra ciutat com ara Cinema, La Mostra de jazz i el Festival de Música de Felip Pedrell. Volem donar les gràcies a la gent de l’ Acadèmic i a l'IMACT per el suport i aportacions que han fet possible una nova edició d'aquestos premis.

Volem agraïr per quart any consecutiu el suport de La Fundació "La Caixa", en la persona del Sr. Carles Marqués Director del Centre Cultural i Social de Tarragona que ha fet donació d’entrades per a gaudir de tot un dia d’activitats al Caixa Forum a Tarragona, per la qual cosa hi disposarem d’un autobús a la tardor hivern d’aquest d’any, així com també d’entrades per a COSMOCAIXA a Tarragona.

També donem les gràcies també al Sr. Jordi Farrés director de l'Oficina "La Caixa" de Ferreries per la seva presència i el seu suport.
I Per últim agraïm al Sr. Jordi Gaseni representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre per la seva col•laboració amb material de merchandaising.


Desitgem que els premis que van rebre els seleccionats els motivin encara mes per continuar practicant la natació i que al mateix temps els serveixi per gaudir d'uns bons moments d'oci.

Per altra banda, com a valor afegit per anar-hi, en aquesta ocasió i com a novetat, es va'inaugurar una exposició fotogràfica amb instantànies de la present temporada 2009-2010 que té como a títol “REFLEXES A L'AIGUA”, i que podeu veure als passadissos de la segona planta de la biblioteca fins a finals del mes de maig.