17 de set. 2009

Inauguració de l'exposició "La Mar de llengües": parlar a la Mediterrània. LLOC:Biblioteca Marcel·lí Domingo fins al 20 d'octubre

Fins al 23 d'octubre de 2009. Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.Arran de l'èxit de visitants i l'interès que va despertar l'exposició La Mar de Llengües el passat 2008, Linguamón ha produït una nova exposició més compacta i adaptable a diferents espais perquè pugui arribar a tot arreu. L'exposició té previst viatjar durant dos anys per tot Catalunya i els territoris de parla catalana.La mostra permet observar la Mediterrània des d'una òptica no gaire habitual: la de les seves llengües. Ens aporta, a més, una visió del Mare Nostrum com a espai de contacte, intercanvi i enriquiment lingüístic i cultural.


Entre els materials que acompanyen l'exposició, hi ha tot un seguit de propostes educatives per treballar els continguts a les escoles i enriquir la visita. A més, el projecte comptarà a partir de setembre amb una exposició virtual amb jocs, concursos i noves activitats sobre la diversitat lingüística de la Mediterrània.