30 d’oct. 2007

EXPOSICIÓ EL MÓN I UN LLIBRE A LA BIBLIOTECA



Del 30 d'octubre fins el 20 de novembre de 2007, a la planta baixa de la biblioteca Marcel·lí Domingo,es pot visitar l’exposició El món i un llibre: de l’escriptor al lector, una invitació a reflexionar sobre el camí que porta el lector fins al llibre i el llibre cap al lector. Com es produeix un llibre? Com arriba al prestatge? Què fa que el lector triï un determinat llibre? són alguns dels aspectes que planteja l’exposició.

Amb aquest muntatge, la Institució de les Lletres Catalanes tanca el cicle de tres exposicions dedicades a la cadena del llibre i la lectura: Qui és qui a les lletres catalanes. Els escriptors vistos pels fotògrafs (2005), centrada en els creadors; Llegim (2006), dedicada als lectors; i El món i un llibre: de l’escriptor al lector, que té per tema els mediadors que fan possible la trobada entre els llibres i els lectors.



El món i un llibre: de l’escriptor al lector és una producció de la Institució de les Lletres Catalanes, amb el suport de la l’Àrea de Biblioteques del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, i la col•laboració de TV3. Els comissaris de l’exposició són Antonio Ramírez, Núria Solsona i Txuma Sánchez.