14 de març 2016

Exposició d'Aquarel·les: Flors. Origen, de Cori Asens.




Inauguració dijous 10 de març a les 19,30h, a la biblioteca de Tortosa.


Nascuda a Reus des de fa uns anys es va translladar  a l’Ampolla on viu però treballa a Tortosa.
Va estudiar a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i té obra realitzada en diferents tècniques a més d’aquarel·les també treballa l’oli i tècnica mixta, però com que és una artista polifacètica també fa abaloris i condueix una secció de manualitats al programa de Radio Tortosa, La Punta del Diamand, cada quinze dies.
La Cori es declara com veureu al panell del començament de l’exposició una persona apassionada per l’art en totes les seves expressions. Amb la seva obra pretén donar a conèixer el seu compromís i la seva interpretació personal, la seva serenitat, harmonia i equilibri. Perquè ella a més a més é una persona positiva, lluitadora que sap el que vol i això es transmet en l’obra que veurem. Es aquesta inquietud la porta i motiva a assimilar noves tendències i formes d’expressió per transmetre le seves emocions, idees i pensaments.
El que podrem veure a la segona planta són 15 peces d’aquarel·la sota la temàtica de les flors. El mateix títol de l’exposició mostra per què l’origen de le flors pintades són el pigment de color que flueixen en l’aigua com si fossin àtoms que donen lloc a formes, les formes des converteixen en flors d’una varietat cromàtica impressionant amb una personalitat que la identifiquen a ella. De la tècnica en parlarà la Cori pequè pel que m’ha explicat acostuma a treballar primer les taques i després els hi dona la forma…
Bé, torno a insistir Cori, ha esta un plaer rebre aquesta exposició a la biblioteca perquè ens avançar-mos i ser els primers en tenir la primavera!!!