19 de febr. 2013

BIBLIOONES dona el tret de sortida al projecte VINCLES 2013

Dijous 22 de febrer parlarem de VINCLES amb la Montse Esteve, presidenta d'UNESCO Tortosa i Pilar Saporta coordinadora del projecte al programa de la biblioteca  BIBLIONES, Dial 103.3 FM. Podeu connectar-vos tots els dijous a les 13h i 19h; divendres a les 22h i dissabtes a les 11h.

El projecte 'Vincles Intergeneracionals' promou que els avis apropin la lectura als xiquets i xiquetes de la nostra població.


Donatiu d'un petit gran lector de 9 anys de la biblioteca de Tortosa

Rijna Montserrat Añó és un usuari de 9 anys gran aficionat a la lectura. Tots els anys esta premiat a Sant Jordi  per ser bon lector de la biblioteca de Tortosa. Avui ens ha premiat a nosaltres amb els seus llibres. Moltes gràcies Rijna!!

Taller de conta contes a càrrec d'Alícia Gamundi




Trobada dels iaios i iaies del projecte VINCLES per començar la nova temporada de conta contes a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.
Dilluns 18 de febrer ales 18h a la sala polivalent de la bibliotec. 
UNESCO Tortosa, amb la col.laboració de la Biblioteca local, han engegat un projecte d’APS anomentat Vincles Intergeneracionals i interculturals consistent en què iaios i iaies van a totes les escoles de Tortosa a contar contes als infants i un dia a la setmana expliquen també contes a la biblioteca.
La iniciativa està tenint un èxit impressionant!