22 d’oct. 2020

Les Jornades de Patrimoni Literari Ebrenc es podran seguir en streaming a través de la pàgina web de la biblioteca (www.biblioteca.tortosa.cat) i xarxes socials (Facebook, Twitter i Youtube)



Com a novetat, les Jornades de Patrimoni Literari Ebrenc es podran seguir en streaming a través de la pàgina web de la biblioteca i xarxes socials (facebook, twitter i youtube) amb l'objectiu d'arribar a tots els públics. I a més d'adaptar-se a la situació actual aquestes jornades s'han proposat arribar a noves audiències i trencar les barreres físiques, així que podrem veure-ho en format digital i si podem obrir presencialment segons l'evolució de la Regió Sanitària amb un nombre molt reduït físicament.

Impulsades per la biblioteca de Tortosa, arribem amb vocació de projectar-se de forma internacional i global. Ja en les darreres edicions hem pogut veure com hem donat suport a la sostenibilitat, les noves tecnologies i els nous formats d'exhibició. La nostra aposta són nous escenaris del món de la #CulturaSegura.