23 de set. 2013

Conferència, Periodisme en temps de crisi, a càrrec de Vicens Sanchís, director general del Setmanari El Temps.






Conferència, Periodisme en temps de crisi, a càrrec de Vicens Sanchís, director general del Setmanari El Temps. Organitza Setmanari el Temps. Col·labora Biblioteca.


Divendres 20 de setembre a les 19h sala polivalent de la biblioteca




Torna la BEBETECA amb moltes cares noves i molta energia per part de tothom!







Divendres 20 de setembre a les 18h, a càrrec de Rosa Tomàs.


Què és i què es fa a la BEBETECA?

La bebeteca és una activitat a través de la qual pretenem acostar la lectura als més petits, ja que està destinada a nens des dels 0 fins als 3 anys d'edat, acompanyats pels seus pares, avis ...

Amb això pretenem també aconseguir un segon objectiu, com és l'apropament i el coneixement del funcionament de la biblioteca, tant dels nens com dels adults que els acompanyin.

A més, es pretén afavorir el contacte entre els nens i els seus pares ja que el fet de compartir junts la lectura d'un llibre és un dels moments més bells d'aquesta relació.

Per a això, posarem a disposició dels nadons diversos llibres adequats a la seva edat  i en diferents formats i suports: llibres de cartró, tela, per al bany, troquelats, amb figures d'animals, etc.

Però no només de llibres es nodreix la bebeteca, ja que els nens que s'acostin a les nostres instal · lacions podran gaudir de vídeos i música, ja que durant les sessions posarem alguns DVDs i CD amb música clàssica.
RECORDEU CADA QUINZE DIES TENIU UNA CITA AMB NOSALTRES, NO FALEU! 

Nova Ruta Literària Cristòfol Despuig.






 





Dissabte 21 de setembre a les 19h. Una ruta pels indrets de la nostra ciutat per explicar què són els Col·loquis de Cristòfol Despuig,  un home llegit i bon coneixedor de la història. I quan el país ha passat per un segle de dinastia Trastàmara i ha suportat després quaranta anys de monarquia hispànica, aquest cavaller no s’està de donar repetidament a Los col·loquis de la il·lustre ciutat de Tortosa l’opinió que té del castellans. Recordem els personatges que parlen a Los col·loquis: Lúcio és el mateix Despuig; Fàbio és el mercader tortosí, un altre alter ego d’en Despuig (que a més de cavaller és home de negocis); don Pedro, el cavaller valencià, és també en certa manera Despuig, que s’ha format com a patge a València.