8 de juny 2015

Préstec de llibres electrònics, eBiblio Catalunya

eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents.  El servei l'ha promogut el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.
El servei està disponible a l’adreça http://catalunya.ebiblio.cat. També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació eBiblio Catalunya, disponible per a  Android. 
eBiblio ofereix als ciutadans una col·lecció de novetats editorials de diverses temàtiques:
  • Obres de ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen còmic, narrativa, poesia i teatre.
  • Obres de no-ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen obres de ciències socials, desenvolupament personal, esports, informàtica, viatges, etc.Per sol·licitar qualsevol informació i aclarir dubtes sobre el servei et pots dirigir a la teva biblioteca, o pots enviar la teva consulta a aquesta adreça electrònica e-biblio.cultura@gencat.cat.