3 de set. 2013

Exposició fotogràfica Dones i Cançons que vol reflectir la continuïtat de la tradició musical de les cantants catalanes, a traves de vint-i-cinc dones que canten i fan cançons. Amb l'actuació de Montse Castellà ambaixadora de les nostres terres


“Dones i cançons" mostra el treball fotogràfic del cap de la secció de fotografia d'Enderrock, Juan Miguel Morales, qui va retratar vint-i-cinc dones que canten i fan cançons per al número especial sobre aquesta temàtica que la revista va publicar el mes de gener de 2013. Les vint-i-cinc dones són: Andrea Motis, Anna Roig, Beth, Big Mama, Bikimel, Carme Canela, Clara Andrés, Esther Condal, Franca Masu, Guillermina Motta, Ivette Nadal, Joana Serrat, Lídia Pujol, Maria Cinta, Maria Coma, Maria del Mar Bonet, Maria Rodés, Marina Rossell, Marta Rius, Meritxell Gené, Montse Castellà, Névoa, Núria Feliu, Rosa Pou i Sílvia Pérez Cruz.
Aquesta és una iniciativa duta a terme gràcies a la col·laboració entre el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, l’Institut Català de les Dones (ICD) i la revista Enderrock.
Romandrà a la biblioteca de Tortosa  Del 5 al 30 de setembre de 2013. * Inauguració dia 5 a les 19.30 h
amb l’actuació de la cantautora tortosina Montse Castellà.

Activitats Setembre 2013 de la Biblioteca de Tortosa






Arriba el setembre, i la Biblioteca Marcel·lí Domingo reprèn el seu funcionament normal amb la tornada a l’horari d’hivern i la recuperació del seu cicle d'activitats habituals.

Per començar, es reprenen les trobades d’alguns Clubs de Lectura, el divendres 13 de setembre tindrem a l’Albert Sánchez Pinyol amb la seva novel·la Victus.

Després del parèntesi estival, aquest mes de setembre hi haurà nova sessió de BEBETECA, presentacions de llibres, taller d’Iniació a Internet, xerrades, etc.

La Biblioteca recupera també les sessions mensuals de Conta Contes. En aquesta ocasió ho farem amb  una sessió molt especial, un conte adaptat de la Joana Raspall. 
El proper 5 de setembre inaugurarem una exposició molt important Dones i Cançons amb l’actuació de la nostra cantautora Montse Castellà.

Tot això sense oblidar una nova Ruta Literària de Despuig i altres novetats que de ben segur seran del vostre interès.
Si voleu veure les activitats féu un clic aquí