11 de juny 2008

PUNT DE LECTURA JESÚS. BIBLIOTECA FILIAL DE TORTOSA


El Punt@Jove
Un espai pensat i destinat principalment per donar servei i cobrir les necessitats del jovent de Jesús, tot i que estarà obert a la totalitat de la població del nostre poble.

El Punt@Jove consta de diferents zones i serveis distribuïts en tres nivells:

· Ludoteca, on es pot passar l’estona jugant a jocs de taula o simplement fent-la petar, Zona Ludic-Infantil, on els més petits poden gaudir de jocs i llibres per distreure’s i que es podran emportar en préstec, i servei de bar limitat a begudes no alcohòliques a la planta baixa.

· Zona Multimèdia al segon nivell, dotada d’Ordinadors, Reproductors de DVD i Música i Consola de jocs, on s’ofereix connexió directa i wi-fi a Internet per poder descobrir i gaudir de les noves tecnologies.

· Punt de Lectura (biblioteca) al tercer nivell, un lloc on poder fer treballs o estar tranquil·lament llegint, on també s‘ofereix servei de préstec i es disposarà de carnet personalitzat d’usuari.

Dins del mateix Punt@Jove s’oferirà el servei del PIJ (punt d’informació juvenil) on el jovent del nostre poble podrà assessorar-se i informar-se sobre les necessitats i problemàtiques del món juvenil.