13 de jul. 2012

6è Aniversari de la biblioteca de Tortosa



L'edifici, obra de Ramón Valls, es va inaugurar el 20 de juliol de 2006. Neix del trasllat de la biblioteca Popular i de la biblioteca Oliver de Boteller, de les quals vam rebre part del seu fons bibliogràfic. L'equipament està concebut com un gran aparador obert al casc antic, un espai acollidor i modern per donar servei a tota la ciutadania.
El personal de la biblioteca vol agraïr a tot el voluntariat, usuaris i usuàries de la biblioteca de Tortosa per la seva magnìfica resposta i suport en aquests sis anys d'un servei referent a les Terres de l'Ebre.

Coincidint amb la Festa del Renaixement la biblioteca us ofereix la programació especial  per avui divendres.

Ruta literària Cristòfol Despuig visita dels espais de la ciutat relacionats amb l’autor tortosí.
Organitza: Biblioteca Marcel·lí Domingo
Divendres 20 de juliol 11.00 h. Sortida des de la Biblioteca.

Teatre El lladre de Tortosa a càrrec de l’alumnat del Centre Ocupacional Verge de la Cinta de Campredó.
Divendres 20 de juliol a les 12.30 h
Lloc: Biblioteca Marcel·lí Domingo

[+informació programació Festa del Renaixement 2012]

Ruta literària Cristòfol Despuig a l'alumnat del CNL de Tortosa




Ruta literària Cristòfol Despuig a l'alumnat del CNL de Tortosa a càrrec de Xell Aixarh, divendres 13 de juliol a les 11h.

Trobada amb Jordi Esteban promotor de Xerrem

Dijous 11 de juliol ens va visitar el Sr Jordi Esteban promotor de Xerrem: recursos i materials gratuïts a CAL.
També hi varen participar a la visita les dos voluntàries de la biblioteca, Pilar Prades i Pilar Panisello que coordinen els grups de Xerrem des de fa dos anys, Maribel Alqueza i Irene Prades, personal de la biblioteca i l'Esther Martí, professora del CNL de Tortosa, que col·labora amb els seu alumnat amn els grups Xerrem que dos cos per setmana venen a la biblioteca.

Recordem que Xerrem són grups de conversa a prop teu per parlar en català amb fluïdesa i seguretat. Parlem de les qüestions que parla la gent quan es troba al carrer, en un bar, en una sala d'espera... Qüestions habituals en què podem intervenir fàcilment:

BIBLIOCAMPUS a la biblioplaça



A les tardes de l'estiu, ens visiten campus de la nostra ciutat per realitzar activitats de lectura a la nostra biblioteca.
El campus del Centre Obert de Sant Francesc, també s'ha adherit a la BIBLIOPLAÇA per tal de fomentar el gust per la lectura als seus xiquetes i xiquetes.