12 de juny 2008

EXPOSICIÓ A LA BIBLIOTECA DE JOAN BROSSA




Aquesta exposició es posa a disposició de la biblioteca Marcel.lí Domingo que es desenvoluparà del 12 al 25 de juny de 2008. Es pretén que sigui un complement a les activitats que organitzen, amb l’objectiu de despertar l’interès dels usuaris per tota mena de temes de l’àmbit de la cultura i el coneixement, tant generals com específics.









Descripció



El TNC i la Institució de les Lletres Catalanes presenten una petita mostra sobre el món brossià, en el marc de les activitats relacionades amb el muntatge al TNC d’El dia del profeta i del desè aniversari de la mort de Joan Brossa.
L'exposició es divideix en dues parts. A la primera hi podrem trobar un seguit de frases de diversos crítics i del mateix Joan Brossa que miren de fer un retrat escrit de l'autor i del seu imaginari. A la segona part, en canvi, Joan Brossa s'explica a través del seu art: hi trobarem reproduccions de poemes escrits, poesia visual i poemes objecte, tots relacionats amb diversos temes que l'espectador trobarà, també, a El dia del profeta.