18 de nov. 2008

Xerrada sobre el Networking a càrrec de Rosaura Alastruey

Una tardor més, i ja en van dues, el COBDC presenta els seus Esmorzars Professionals, sessions informals i disteses. L’any passat ja es van celebrar, per a parlar mentre fèiem un cafetó, de 50 idees provocadores per a la teua biblioteca.

Reunió a la biblioteca Marcel·li Domingo dels professionals de biblioteconomia de les Terres de l'Ebre



Aquest any la temàtica canvia: parlarem de Networking, i ho farem amb tota una experta, la Rosaura Alastruey, impulsora de proyectosTIC.com.

Rosaura Alastruey, directora de Proyectostic ofereix una sessió sobre networking.


Aquesta sessió gira al voltant de la importància d'integrar els valors del networking professional en el desenvolupament personal i professional de la persona. El networking professional o, el que és el mateix, la gestió estratègica de contactes, és tot un art que consisteix en la creació, estructuració i manteniment de relacions a llarg termini que impliquin un benefici per les dues parts. Actualment, més del 80% de les ofertes interessants de treball ja no es publiquen en premsa, sinó que queden cobertes mitjançant el contacte directe, fet que suposa que qualsevol persona (es trobi en la posició que es trobi) ha de poder disposar d'una útil, estructurada i potent xarxa de contactes personal i professional.


Moltes gràcies per l'esmorzar!


Conta contes en anglès en dissabte

Els conta contes de la Joane Neville en dissabte a les 10,3oh...
us esperem!



i a continuació A LES 11,30H A PARTIR DE 14 ANYS



Conferència “Espejismo nuclear” a càrrec de Marcel Cordech


Per a Marcel Coderch, la possibilitat que l'energia nuclear sigui una alternativa per a solucionar el problema del canvi climàtic és un autèntic miratge. I és aquest, precisament, el títol del seu recent llibre, "El Espejismo nuclear", publicat per l'editorial Els Llibres del Linx i que li ha convertit en un apòstol antiatòmic.
Cordech (Olot, 1953) es va doctorar en l'Institut Tecnològic de Massachussets (MIT) d'Estats Units i, encara que en l'actualitat és vicepresident de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions (CMT), la seva veritable labor ecologista se centra en l'Associació per a l'Estudi de Recursos Energètics (AEREN-ASPO), de la qual és secretari. A més, forma part del capítol català del Club de Roma.