24 d’abr. 2008

MAGNÍFICA ACTUACIÓ DELS ALUMNES D'EDUCACIÓ INFANTIL DE L'IES DE L'EBRE AL CONTA-CONTES DE LA BIBLIOTECA

EL DIJOUS 24 D'ABRIL VE TENIR LLOC A LA SALA POLIVALENT DE LA BIBLIOTECA EL CONTA-CONTES "CANTATA PER UNA TORTUGA" A CÀRREC DELS ALUMNES DE L'IES DE L'EBRE DE TORTOSA.

En aquest conte hi trobareu una història molt divertida que, a trossos, està explicada per dos narradors i, a trossos, està cantada. Les cançons, que cada animaló canta a la tortuga boteruda, són d’aquelles que s’enganxen i s’aprenen de seguida.


Aquest és un conte explicat i cantat que explica com s'ho fan els animals amics de la tortuga boteruda per convèncer la seva amiga que surti de casa.




La tortuga boteruda fa molts anys que no surt de casa. És gandula i rabiuda. Es passa el dia veient el Club Súper 3, jugant al joc d’ordinador dels SIMS i fent mots encreuats. El seu màxim esforç és sortir a buscar algun enciam per menjar i, és clar, perquè és una qüestió de supervivència! Però, de treballar, no en vol sentir a parlar.






MOLTES GRÀCIES A TOT L'EQUIP DEL CONTA-CONTES I A L'ALÍCIA GAMUNDI PER AQUEST GRAN TREBALL!

PREMIS CONCURS PUNT DE LLIBRE SANT JORDI 2008






ELS VOLUNTARIS COL·LABOREN AMB LA BIBLIOTECA CELEBRANT LA DIADA DE SANT JORDI




El personal del PII (Projecte Itinerant per a la Interculturalitat) varem repartir un total de 100 flors de paper entre els usuaris de la biblioteca.



Mustapha és del Senegal i fa de voluntari a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.
El dia de Sant Jordi va col·laborar repartint punts de llibres i la revista "Fato de la biblioteca" a tots els usuaris.

Moltes gràcies per la teva ajuda Mustapha!

EL DIA DE SANT JORDI ES VA FER EL CARNET DE LA BIBLIOTECA L'USUARI MÉS JOVE DE LA XARXA DE BIBLIOTEQUES DE CATALUNYA

Iker només té 4 dies i ha estat la Biblioteca Marcel·lí Domingo un dels primers llocs en conèixer, la seva mare ens va dir que el carnet de la biblioteca fora una de les primeres coses en tenir el seu fill.




Felicitats Iker, t'esperem molts de Sant Jordi per la biblioteca.

La Biblioteca Marcel·lí Domingo celebra l'Any Rodoreda amb una Lectura Musicada de l'obra "La Plaça del dimant"



La bilioteca Marcel·lí Domingo ha ofert una Lectura Musicada d'un fragment de l'obra de Mercè Rodoreda, "Un Passeig per la Plaça del Diamant", a càrrec de l'actriu Gemma Sangerman a la veu i amb l'acompanyament musical de la violoncel·lista Anna Carné.





Segons l'actriu Gemma Sangerman la tria de fragment està feta de tal manera que la persona que ens escolta "pugui seguir la història de la Colometa".