3 de juny 2010

Xerrada sobre les drogues per als Joves de PII (Projecte Itinerant Intercultural)

                                        Dimecres 2 de juny  a les 18h a la sala de literatura

La Força de voluntat i altres contes de Quim Monzó (per adults), a càrrec de la companyia l’Espina de la Sardina


Passa amb Quim Monzó el mateix que amb Woody Allen: mai ens fa mandra tornar a veure, en aquest cas llegir, una història seva. Per això ens hem atrevit, i ho considerem una gran gosadia, tal com diu el poeta.
Enric Casas, a posar drets alguns dels seus contes.

La tria realitzada no respon a cap mena de lògica tradicional. No hi ha un criteri cronològic ni temàtic, simplement he triat aquells que ens han agradat més per a ser narrats i, en conseqüència, escoltats.
Considereu aquesta sessió com un tast dels seus contes i disposeu-vos a assaborir tot el que tenen d'intel·ligents, innovadors, valents i impertinents. En definitiva, a assaborir tot allò que ja sabeu de Quim Monzó.



Sessió de narració de contes per a adults a càrrec d'Assumpta Mercader. La sessió de l'espectacle "La força de voluntat i altres contes de Quim Monzó", que ofereix un tast dels seus millors contes.


• Conta contes: Bruixes i bruixots (per a xiquets i xiquetes de 4 a 8 anys), a càrrec de la companyia l’Espina de la Sardina


Herbes remeieres, cues de rata, un polsim de lletres, quatre llibres trinxats, dues potes de granota i una bona dosis de simpatia. Aquestes són les característiques d’aquesta sessió. Contes de mags, bruixes i personatges amb poders que ens faran passar una estona encantada.

                                        Un bon antídot per un mal encanteri... És un bon somriure

• Exposició “Projecte Mans Unides a Bolivia i Filipines”. Organitza ACEID (Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo) Mans Unides

De l’1 al 7 de juny. Als passadissos de la biblioteca.



Recull escenes de la vida quotidiana de nens treballadors de Filipines. ... La revolución verde: Exposa una solució, per evitar el deteriorament mediambiental. ... A Alto de la Paz (Bolívia), la cooperativa de dones "aimarà" ha fet ...- Problemàtica de la dona en el Tercer Món i la tasca de Mans Unides en el ...

Club de Lectura Recança de Maite Forteza.



Dilluns 31 de maig a les 19,30h a la sala polivalent de la biblioteca