21 de gen. 2008

Estem preparant el carnaval!

La Cinta, la Rosa i el Mohamed ja han començat a preparar el Taller de disfresses de Carnaval



Nou espai que encara no coneixeu de la biblioteca i que aviat serà el taller de moltes de les activitats que hem preparat per a tots vosaltres.

La biblioteca us ha preparat una selecció de llibres per a vosaltres, que us ajudarà a pensar en la disfressa i el maquillatge que us fareu per a sortir a la Rua del Carnaval Infantil del dia 1 de febrer a les 17h pels carrers del casc antic.

Hi haurà jocs, festa, música i xocolata per a tots i per a totes les assistents





La Biblioteca Marcel·lí Domingo organitza un taller de còmic i altres activitats relacionades amb aquest art

La Biblioteca Marcel·lí Domingo dedica el mes de gener al còmic i organitza una serie d'activitats entorn d'aquesta especialitat artística.

Les persones interessades en el còmic van tenir l'oportunitat per conèixer més sobre aquest món del còmic, per mitjà d'una xerrada de "Com elaborar una pàgina de còmic" i els dos tallers que es van celebrar el divendres 18 i dissabte 19 de gener. El taller, realitzat per l'il·lustrador Jordi Alfons, combinà teoria i pràctica i s'adreçà a xiquets i xiquetes de menys de 12 anys degut a la massiva assistència d'usuaris d'aquesta edat.



També cal dir que l'exposició de còmic "Silencios, la Juventud del Capitán Trueno" que recull una selecció d'originals d'Alfons Lòpez i Pepe Gálvez, dos dels autors de còmic més importants del moment actual, es troba als passadissos de la Biblioteca fins al 31 de gener.