17 de des. 2007

Del 17 al 31 de desembre Exposició de l'Obra de Joan Cid i Mulet a la sala polivalent de la Biblioteca


Inauguració a càrrec del Sr Regidor de Cultura Joan Caballol, Sra Regidora de Cultura de l'EMD de Jesús i l'assistència d’Emigdi Subirats i Sebastià, escriptor i crític literàri de Campredó (Baix Ebre)





L'exposició consta de tota la seua extensa obra publicada durant els anys de la II República i, posteriorment, a Mèxic. Hem de destacar els 4 volums de "El libro de oro del fútbol mexicano", la seua enciclopèdia futbolística emblemàtica, que no es pot consultar en cap centre dels Països Catalans. També podrem veure part de la seua correspondència amb intel·lectuals tortosins dels anys 1960-70, la digitalització d'aquesta correspondència a càrrec de l'Arxiu Històric de les Terres de l'Ebre, i alguns manuscrits inèdits, entre els quals dos obres de teatre que varen ser estrenades als anys 1920 al sindicat agrícola de Jesús.

US RECOMANEM LA VISITA !

Aeditors presenta cinc llibres d'iniciació a la lectura a la biblioteca.


Divendres 14 de desembre, a les 20 h., a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, Aeditors va presentar cinc llibres de contes d'iniciació a la lectura:
On és el Sol, Cucafera? de Cinta Arasa
La cova del silur de Laura Mur
La vida des del parc de Sílvia Favà
Janims de Guillem Llaó
Terra/Earth de Sandra Solà



El psicòleg Antoni Bolinches a la biblioteca


Interessant xerrada d'Antoni Bolinches psicòleg clínic,sexòleg i escriptor a la biblioteca Marcel·lí Domingo el dijous 13 de desembre.

En el seu nou llibre, Antoni Bolinches sadreça tant a les parelles que es volen donar una segona oportunitat com a les persones que shan quedat soles però estan decidides a tenir més èxit amb la següent relació. Lautor sosté que un entrebanc sentimental, més enllà duna experiència dolorosa, pot ser un mitjà per madurar i per aprendre a conviure en harmonia. Bolinches explica un sistema nou per a resoldre els conflictes de parella i descobreix les claus que faciliten el bon funcionament de la relació i que permeten identificar els problemes i prevenir-los. Qui el llegeixi també trobarà la resposta a una pregunta essencial que la majoria de persones es planteja en algun moment: val la pena intentar millorar una relació que no funciona o és millor buscar una relació que pugui funcionar?Un llibre per aprendre a estimar millor i donar una nova oportunitat a lamor.