24 de set. 2007

Conte Infantil "Vet aquí Europa" Divendres 28 de setembre a les 18 h



El divendres va començar el "Cicle de contes del món a Europa"amb el Conte-Taller de Santi Rovira. Un sessió de conte que vol transmetre unes idees concretes sobre Europa tant a nivell geogràfic, com social i cultural.

Es creen uns personatges protagonistes de les històries que es narren i un senzill atrezzo a través de les quals transmetem els esmentats valors. Aquestes històries seran complementades amb un petit taller que es realitzarà al finalitzar la sessió.
El narrador, animador i músic utilitza la seva experiència en el camp de l'animació infantil per donar un aire més dinàmic a les seves actuacions com a narrador.

A vegades combina la narrativa amb cançons, juga amb els elements visuals, interpreta diferents personatges; tot plegat dona als seus contes ritme, acció i color; elements bàsics per mantenir l'atenció dels més menuts.

També pren com a punt important la participació dels pares i mares, incloent en algún moment de l'espectacle alguna cançó o joc en el qual és necessari la relació dels adults amb els infants.