18 de febr. 2019

Nou club de lectura feminista a la biblioteca de Tortosa

Nou club de lectura feminista. Coordinent Alba Estrada i Doina Gherta; juntament amb Atzavara-Arrels i la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, han organitzat un Club de lectura Feminista. primera sessió dimarts 19 de març, a les 19.30h amb el llibre "Tothom hauria de ser feminista" de Chimamanda Ngozi Adichie.
Paral·lelament, la biblioteca Marcel·lí Domingo manté les activitats habituals durant aquest 2019, i n’incorpora de noves. En aquest sentit, destaca la creació el nou club de lectura feminista, que s’uneix als que ja du a terme la biblioteca en diferents formats i públics.
Des de la biblioteca expliquen que l’objectiu d’aquest nou club de lectura és apropar les inquietuds del feminisme a tota la societat i trencar els mites que giren al voltant d’aquest concepte. De la mateixa manera, volen donar a conèixer les escriptores internacionals, de diferents ètnies i discursos, i que la trobada supose un espai segur de reflexió, on cap assistent se senta jutjada i que siga lliure de compartir vivències i pensaments.