30 de nov. 2010

ACTIVITAS DESEMBRE 2010





Presentació del Mountain Walking in Southern Catalonia a la biblioteca

Dilluns, 19.30, presentació del llibre Mountain Walking in Southern Catalonia a la biblioteca de Tortosa.


                                       
Philip and Vivien Freakly have written a guide to walking in the mountains of the Ebre region, in English. It will be presented in public in Tortosa library on Monday at 19.30.

 


El programa de televisió de La 2, "Para Todos La 2" va fer esment als 20 clubs de lectura fàcil de la biblioteca de Tortosa!

Programa de contingut social i participatiu en el qual es vol reflexionar sobre els temes i aspectes de la vida que més ens afecten.  Sempre des del punt de vista social i intentant aportar idees i conceptes que ajudin l'espectador a entendre i analitzar la realitat que ens envolta.

El programa que es va emetre el divendres 12 de novembre per La 2 de Televisió Espanyola, amb difusió a tot l'Estat s'hi va fer esment als 20 clubs de lectura fàcil de la biblioteca de Tortosa!
El programa de televisió de La 2, "Para Todos La 2" va parlar sobre "Hábitos de lectura: herramientas para fomentar la lectura" amb Eugènia Salvador, codirectora de l'Associació Lectura Fàcil, l'escriptor Jordi Sierra i  Atoni Comas, vicepresident de la Federación de Gremios de Editores de España i president del Gremi d'Editors de Catalunya. Podeu veure el col·loqui en aquest link (a partir del minut 17:44):

[veure el vídeo]