9 de maig 2012

La biblioteca de Tortosa disposa d’una bústia on podeu participar fent la vostra aportació a la campanya La paraula ebrenca més bonica.


Es tracta d’una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (Consorci per a la Normalització Lingüística) i que compta amb el suport de amb el suport del URV Campus Extens Antena Cultural Tortosa, l’Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre, la Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús, la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d'Ebre, la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa i Ràdio Tortosa.

En què consisteix? Doncs en que vosaltres ens digueu quina és la vostra paraula preferida del vocabulari ebrenc i ens expliqueu el perquè. És una bona iniciativa per a no deixar que es perdi el nostre parlar i coneguem la bellesa de les diferents variants que podem trobar a les Terres de l’Ebre. Com ho podeu fer? Doncs el CNLTE ha establert diversos punts amb urnes per a realitzar les vostres aportacions. Del 7 al 31 de maig, en podreu trobar una a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Només heu d’omplir la butlleta amb la paraula i la vostra explicació. En aquest web podeu veure les aportacions d’algunes personalitats ebrenques: http://blocs.cpnl.cat/laparaulaebrencamesbonica/.