28 de maig 2011

Cicle de conferències “Alimentació al llarg de la vida”Alimentació i envelliment, a càrrec de Toni Pons

 Una bona alimentació durant tota la vida i, especialment, durant aquesta etapa, pot influir en el fet d’accelerar, retardar o atenuar les alteracions característiques del procés d’envelliment.


Dimecres 25 de maig: Alimentació i envelliment, a càrrec de Toni Pons, consultor del màster universitari en nutrició i salut de la Universitat Oberta de Catalunya
Organitza:
sirga, uoc i biblioteca Marcel.lí Domingo
La UOC, en col·laboració amb altres entitats, organitza el cicle de conferències “Alimentació al llarg de la vida”. Les xerrades tindran lloc els dies 11, 18 i 25 de maig i tractaran sobre diversos aspectes relacionats amb una alimentació sana al llarg del cicle vital. Amb aquest cicle de xerrades es pretén repassar les necessitats nutritives de les diferents etapes d’una persona i animar a adoptar uns hàbits dietètics i un estil de vida que promoguin el manteniment de la salut i millorin la qualitat de vida.
Totes tres xerrades tindran lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, c/ de la Mercè, 6, Tortosa, a les 19.30 h. L’assistència és lliure i gratuïta però està limitada a l’aforament de la sala.