28 de març 2011

Exposició: L'Aigua sl S. XXI

 Exposició itinerant per les biblioteques públiques de Catalunya que apropa als temes clau de la sostenibilitat de l’aigua al nostre planeta.
Del 28 de març al 3 d’abril de 2011. TORTOSA. Biblioteca Marcel·lí Domingo


 
La Subdirecció General de Biblioteques, en col·laboració amb UNESCO de Catalunya-Unescocat posa en marxa una nova iniciativa de promoció de la lectura a les biblioteques públiques: una exposició de petit format per a tots els públics que vol promoure la reflexió i el debat sobre els aspectes socials, econòmics, culturals i ambientals que afavoreixen una gestió de l’aigua eficient i sostenible.

Amb aquesta exposició es vol complementar les activitats que organitzen les biblioteques de manera periòdica, així com cercar nous públics a través de despertar l’interès cap a productes culturals de qualitat i sobre diversos àmbits del coneixement.

L’exposició es basa en el primer i segon Informe de les Nacions Unides sobre el desenvolupament dels recursos hídrics al món, i ha estat elaborada pel Centre UNESCO de Catalunya–Unescocat, amb el suport de l’Obra Social Caixa Catalunya i la col·laboració del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

[dossier]