23 de des. 2010

Presentació "De la Sirena de l'Ebre" de Glòria Fandos i recital poètic

            
 A LA BIBLIOTECA MARCEL·LÍ DOMINGO DE TORTOSA El 17 de desembre
Es va realitzar el Recital Nadalenc, a càrrec del Grup “Poetes de l’Ebre” i es va presentar la nova junta d’aquest Grup Poètic, que fa més de 10 anys que fa camí, amb les seves poesies i paraules, per aquestes Terres de l’Ebre i de més enllà. Continuarem els de sempre, i els nous components, ressaltant a Quito Bosquet, poeta de la Ribera, de Miravet, Germán Rodamilans i Antonia Paterna, de Santa Barbara, i el jove Pau Roncero, de Tortosa.






Fèlix Rodríguez i Fandos, nou secretari del Grup, va fer la presentació literària del llibre “La Sirena de l’Ebre” de Glòria Fandos, que n’és la nova presidenta. Per continuar aquest camí de poetes i poetesses, amb els seus poemes com a únic equipatge, lleuger i oníric, per espargir els nostres poemes, sortits dels nostres cors, esperant continuï arribant als vostres, per omplir-los d’amor, Justícia i Pau, que pensem que la societat encara n’està molt necessitada. Seguint un camí de poesies, sumits i amarats amb del perfum de les flors més exquisides de la Literatura. Amb el suport de les Terres de l’Ebre en general i en especial l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta des del principi, que fem un camí al caminar, com digué Machado, ple de versos.

Va presidir l’Acte el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa, Joan Caballol, l’alcalde Ferran Bel va excusar la seva absència.

Agrair, com sempre, les bones atencions de la senyora Irene Prades, directora de la Biblioteca, i felicitar-los pel premi tant important que ha rebut, la XIII Edició del Premi Maria Moliner.

Vam acabar amb un tast de pastissets i vi dolç.
[Reportatge fotogràfic de la sessió]