17 de juny 2009

Entrega de Premis CULTURA I ESPORT a la biblioteca Marcel·lí DomingoDimarts 16 de juny a les 18h es va celebrar la tercera edició dels premis Esport i Cultura que la biblioteca atorga als esportistes del Club Natació Tortosa que són més constants en els entrenaments.
El premi consisteix en un lot de productes culturals: llibres, entrades per a esdeveniments culturals programats a la nostra ciutat com ara Ebresons, La Mostra de jazz i el Festival de Música de Felip Pedrell.

Volem donar les gràcies a l'empresa Tubal, Acadèmic i a l'IMACT per la seva col•laboració i aportació que ha fet possible una nova edició d'aquestos premis. També volem agraïr per tercera vegada consecutiva el suport de La Fundació "La Caixa", el Sr Carles Marqués Director del Centre Cultural i Social de Tarragona i el ser. Hemenegildo Jacques director dee l'Oficina "La Caixa" de Ferreries, que col•laboren amb la donació d'entrades per a COSMOCAIXA i samarretes...

Som conscients que aquests premis motiven als esportistes a continuar la seva tasca per a superar-se cada dia més, a la vegada que els apropa a un entorn com la biblioteca on una de les principals prioritats és donar suport a la lectura.

Aprofitant aquest acte farem entrega d'un lot cultural als centres que enguany han participat en el I Club de Lectura Juvenil de Tortosa.

Els centres són: Col•legi Consolació, Col•legi Teresianes, Sagrada Família, IES de l'EBre i IES Joaquim Bau. Tots ells han mostrat interès per la lectura i els autors ebrencs. El llibre escollit ha estat "Full back" del jove autor tortosí Jordi Andreu Corbaton que el divendres passat va fer la cloenda a la biblioteca d'aquest Club de Lectura Jove.
A tots els premiats i els centres també se'ls farà entrega d'un diploma que acredita la seva participació.

Després de l'entrega de premis es va fer el concert a càrrec del cantautor Josep Igual guanyador de la passada edició del III premi de Narrativa Cristofol Despuig.

Gràcies per la vostra assistència i esperem contar amb la vostra participació la propera edició de Cultura i Esport.