18 de nov. 2008

Xerrada sobre el Networking a càrrec de Rosaura Alastruey

Una tardor més, i ja en van dues, el COBDC presenta els seus Esmorzars Professionals, sessions informals i disteses. L’any passat ja es van celebrar, per a parlar mentre fèiem un cafetó, de 50 idees provocadores per a la teua biblioteca.

Reunió a la biblioteca Marcel·li Domingo dels professionals de biblioteconomia de les Terres de l'Ebre



Aquest any la temàtica canvia: parlarem de Networking, i ho farem amb tota una experta, la Rosaura Alastruey, impulsora de proyectosTIC.com.

Rosaura Alastruey, directora de Proyectostic ofereix una sessió sobre networking.


Aquesta sessió gira al voltant de la importància d'integrar els valors del networking professional en el desenvolupament personal i professional de la persona. El networking professional o, el que és el mateix, la gestió estratègica de contactes, és tot un art que consisteix en la creació, estructuració i manteniment de relacions a llarg termini que impliquin un benefici per les dues parts. Actualment, més del 80% de les ofertes interessants de treball ja no es publiquen en premsa, sinó que queden cobertes mitjançant el contacte directe, fet que suposa que qualsevol persona (es trobi en la posició que es trobi) ha de poder disposar d'una útil, estructurada i potent xarxa de contactes personal i professional.


Moltes gràcies per l'esmorzar!