28 de des. 2007

Visita del Patge Reial de SS MM els Reis Mags d'Orient a la biblioteca Marcel·lí Domingo



Rahid Patge Reial dels Reis d'Orient, va arribar el divendres 28 de desembre a la biblioteca Marcel•lí Domingo, per a recollir les cartes del concurs que la biblioteca ha organitzat, “El meu desig per a l’any 2008 és…”. El patge va arribar acompanyat dels gaiters de l’Aguilot que van tocar unes nadales per amenitzar aquest esdeveniment. Una vegada degudament instal.lat a la sala polivalent i assegut al seu tro.



Rahid va rebre tots els xiquets i xiquetes de Tortosa i els va recollir les cartes, assegurant-se abans que havien estat bons xiquets durant tot l’any, després del breu intercanvi de paraules, els nens s'endugueren, com no podia ser d’un altra manera, un bon grapat de caramels.



Durant més d’una hora el patge va escoltar les il•lusions dels nens i va recollir les cartes en una magnifica vesprada on més de 100 persones s'aplegaren en aquest acte tant tradicional però tant innovador enguany a la biblioteca.


A continuació la directora de la biblioteca va llegir el pregó que el patge li va encomanar i un conte d’origen àrab molt curiós sobre els Reis Mags que ningú l’havia sentit mai.


Passats 3/4 de 6 l'emissari de SS.MM els Reis Mags d'Orient i els gaiters de l’Aguilot abandonaren la biblioteca i anunciaren que faran arribar les cartes als Reis i enllestiran els regals que arribaran a la Biblioteca el dilluns 7 de gener a les 6 de la tarda per als guanyadors del concurs.