23 de jul. 2007

BIBLIOPISCINA A L'AGOST



Voleu banyar-vos amb les lectures més refrescants de l'estiu?
Veniu a la bibliopiscina
de la Biblioteca Marcel•lí Domingo!
La Biblioteca de Marcel•lí Domingo de Tortosa es trasllada aquest mes d’Agost a la piscina, oferint els seus serveis d'una manera totalment original i diferent.
Objectius:
o Els usuaris de la piscina pública de la localitat tindran accés a una selecció de volums pertanyents al fons de la Biblioteca. Aquest nou servei consisteix doncs amb el préstec de llibres, revistes i cd’s, a més d’oferir la premsa diària, al llarg de l'estada en les instal•lacions de la piscina municipal.
o Gaudir de la lectura en un moment de lleure i relaxació com és la visita a aquestes instal•lacions i, per un altre, perquè la Biblioteca compleix amb la seva comesa d'apropar la lectura als veïns, sobretot a aquells que no són usuaris habituals de la biblioteca de la ciutat.

Què podeu trobar:Els llibres en els quals podran accedir els banyistes han estat elegits seguint com a criteri els gusts dels lectors, de manera que s'han seleccionat, sobretot, cuina, decoració, viatges, autoajuda, novel•la curta, còmics, contes i revistes de divulgació general, que podran ser ampliats, tanmateix, partint de les peticions concretes que realitzin els banyistes.
Podreu fer préstecs i devolucions (les devolucions també podran fer-se a la biblioteca en cas que no es torni a utilitzar els serveis de la piscina) o bé simplement llegir en el marc distès de la piscina.
 Accés:
Les persones que cada dia accedeixin a la Piscina.
Accés al recinte regulat per les condicions d'accés i els preus fixats per la piscina municipal de Tortosa.
 Horari:
La bibliopiscina estarà disponible tots els dies de 14,30h fins a les 17h de dilluns a divendres i els dissabtes
d’ 11 a 13,30h.