3 de març 2023

EXPOSICIÓ " A les nostres voluntàries" . Amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Biblioteca Marcel·lí Domingo A les nostres voluntàries #8M

 

S'acosta el dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones. A la Biblioteca Marcel.lí Domingo les dones voluntàries tenen un paper destacat en molts àmbits, com autores, artistes, conductores de clubs de lectura, atenció telefònica, etc. Avui volem aprofitar l'ocasió per fer un homenatge a totes les voluntàries que han contribuït amb el seu talent a donar suport als nostres serveis, i fomentar el gust per la lectura apropant el món del llibre a usuaris i usuàries de totes les edats.

És un grup de dones que creuen que la feina col·laborativa pot ajudar a millorar el món. Juntes creem projectes, aprenen les unes de les altres i, sobretot, ens ho passen bé.

El grup el formen Cinta Mascarell, M. José Minguell, Cinta Alonso, Maria Rosa Sabaté, Ester Martí, Fernanda Franquet, Ana Gil, Ana Lòpez, Liudmyla Futa, Elena Solé, Margarita Mercadé, Maruixa Estadella, Maria Pilar Cid, Carme Tafalla.