5 de jul. 2018

Nous centres d'Interès per a l'estiu

NOUS CENTRES D'INTERÈS PER A L'ESTIU


A la Biblioteca us hem preparat una selecció dels llibres que podeu llegir per a participar en el Concurs Llegir té premi.
Teniu temps fins el 9 de setembre per a participar, només heu de tenir entre 10 i 16 anys i ganes de llegir. 
El concurs es durà a terme a través del portal educatiu Legiland. Els participants en aquest concurs s’organitzaran en dues categories, de 10 a 12 anys i de 13 a 16 anys. Un cop registrats a Llegir té premi, podreu  seleccionar les lectures que desitgeu fer entre més de 250 títols en català, castellà i anglès. També hi ha títols de lectura fàcil. 
Tots els títols seleccionats es troben disponibles en suport paper en alguna de les més de 400 biblioteques públiques de Catalunya i, algunes d’elles, a la biblioteca digital eBiblioCat per a qui preferiu llegir des de l’ordinador o dispositiu mòbil.

Un cop llegida l’obra seleccionada, haureu de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat, cada pregunta correcta genera uns punts, com més títols llegits i respostes encertades, més punts s’acumulen.

Els primers cinc guanyadors d’ambdues categories rebran els següents premis:
•             Primer guanyador: iPad mini
•             Segon i tercer guanyador: un rellotge intel·ligent (smartwatch)

•             Quart i cinquè guanyador: lot de llibres
Per als quin no podeu participar al concurs, us hem preparat una selecció de novel·les per a què pogueu llegir durant l'estiu.

Si no sabeu que llegir, aprofiteu i feu una ullada a les nostres propostes