13 de gen. 2017

Exposició de fotografies 'Roda món i agita el teu entorn amb un camp de voluntariat! Organitza Servei Civil Internacional de Catalunya.






Exposició de fotografies 'Roda món i agita el teu entorn amb un camp de voluntariat! Organitza Servei Civil Internacional de Catalunya. Durant tot el mes de genre a la primera planta de la biblioteca de Tortosa.

Més d’un miler de projectes arreu del món esperen el teu suport per contribuir a la transformació social. Vine a informar-te!
 
Un camp de voluntariat, o camp de treball, és un projecte de feina comunitària dut a terme per un grup d’entre 5 i 24 voluntaris i voluntàries de diferents nacionalitats durant un període entre 1 i 3 setmanes. Hi ha camps arreu del món i s’hi pot participar a partir dels 18 anys.

És un treball traçat des de la solidaritat i el suport mutu amb l’objectiu, per una banda, d’enfortir projectes de base i transformadors, i per l’altra, de promoure la transformació social a través d’experiències d’interculturalitat i de treball cooperatiu entre les persones voluntàries.