2 de des. 2014

Exposició de fotografia "La Biblioteca: mirades, clics, sensacions...", a càrrec de Yann Ruiz Noden.

Magnífica exposició de fotografies de la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, el lloc on treballem. Enhorabona al fotògraf "Yann Ruiz Noden" i agrair-li que ens hagi fet gaudir del nostre espai. Us recomanem vindre a veure-la!Fins al 30 de desembre a la primera planta de la Biblioteca de Tortosa.
 
Nascut el 12 de Desembre del 1981 i de Sant Carles de la Ràpita. Va començar la seva trajectòria fotogràfica al 2011 desprès d’haver adquirit a Nova York un aparell més especialitzat per plasmar la realitat.

Des d’ aleshores ha anat fent exposicions; algunes de caràcter localitzat, com a Tortosa, Amposta, Sant Carles de la Ràpita o Mora d’Ebre, i d’altres més importants com a Montpellier (França) o Firenze (Itàlia). Observador i perfeccionista a cada detall, es va adonar dels errors en altres imatges i les seves ganes de millorar el van impulsar a fer les fotos per sí mateix.

En quant a la tècnica, estem parlant d’art contemporani, sovint amb mescles de colors i ombres, o diferents materials com la fusta i l’alumini. Aquests elements són els que destaquen de les seves fotografies, però sense oblidar els conjunts de moviments, ja que pot aconseguir que una imatge no paregui estàtica.

Les seves expectatives de futur no tenen horitzó, ja que el que va començar com un hobby, l’ha portat a viure captant records. No obstant, un dels seu somnis podria ser el d’exposar a una gran galeria on molta gent pogués gaudir del que ell observa a través dels seus ulls, ja que el que es veu al paper, abans ha hagut d’ enfocar-ho ell.

“El que més importa no és la càmera, sinó l’ull”
Alfred Eisenstaedt

E-mail: ruiznoden@hotmail.com