12 d’abr. 2014

Club de Lectura 'Les llavors del silenci'. Amb la presència d'Àlvar Caixal, autor i Núria Vendrell, psicòloga, especialista en emocions



La literatura eina de valors. Els límits de la identitat personal. Premi  Sant Joan 2013.

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA fan possible que la cultura arribi a tot el territori. Experts i escriptors guardonats conversen sobre els valors i les emocions universals a través de les obres guardonades al Premi BBVA Sant Joan de literatura catalana.
Escriptors guardonats en els darrers cinc anys del Premi BBVA Sant Joan i expertes psicòlogues parlen de valors i emocions universals a partir dels argument de les respectives obres guardonades. Avui també és Sant Joan és una iniciativa per fomentar la lectura i la reflexió sobre els valors universals entre escriptor, psicòleg i públic assistent.
Experiències, emocions, valors... que ens transmeten els personatges i les situacions de les novel·les que llegim i que molt sovint sentim tan pròximes als nostre propis sentiments. Una conversa literari sobre els sentiments de personatges ficticis però que ens ajudarà a entendre’ns millor a nosaltres mateixos.
Divendres 10 d’abril, a les 19,30h. Coordina Sílvia Panisello