23 de set. 2013

Torna la BEBETECA amb moltes cares noves i molta energia per part de tothom!Divendres 20 de setembre a les 18h, a càrrec de Rosa Tomàs.


Què és i què es fa a la BEBETECA?

La bebeteca és una activitat a través de la qual pretenem acostar la lectura als més petits, ja que està destinada a nens des dels 0 fins als 3 anys d'edat, acompanyats pels seus pares, avis ...

Amb això pretenem també aconseguir un segon objectiu, com és l'apropament i el coneixement del funcionament de la biblioteca, tant dels nens com dels adults que els acompanyin.

A més, es pretén afavorir el contacte entre els nens i els seus pares ja que el fet de compartir junts la lectura d'un llibre és un dels moments més bells d'aquesta relació.

Per a això, posarem a disposició dels nadons diversos llibres adequats a la seva edat  i en diferents formats i suports: llibres de cartró, tela, per al bany, troquelats, amb figures d'animals, etc.

Però no només de llibres es nodreix la bebeteca, ja que els nens que s'acostin a les nostres instal · lacions podran gaudir de vídeos i música, ja que durant les sessions posarem alguns DVDs i CD amb música clàssica.
RECORDEU CADA QUINZE DIES TENIU UNA CITA AMB NOSALTRES, NO FALEU!