3 de set. 2013

Exposició fotogràfica Dones i Cançons que vol reflectir la continuïtat de la tradició musical de les cantants catalanes, a traves de vint-i-cinc dones que canten i fan cançons. Amb l'actuació de Montse Castellà ambaixadora de les nostres terres


“Dones i cançons" mostra el treball fotogràfic del cap de la secció de fotografia d'Enderrock, Juan Miguel Morales, qui va retratar vint-i-cinc dones que canten i fan cançons per al número especial sobre aquesta temàtica que la revista va publicar el mes de gener de 2013. Les vint-i-cinc dones són: Andrea Motis, Anna Roig, Beth, Big Mama, Bikimel, Carme Canela, Clara Andrés, Esther Condal, Franca Masu, Guillermina Motta, Ivette Nadal, Joana Serrat, Lídia Pujol, Maria Cinta, Maria Coma, Maria del Mar Bonet, Maria Rodés, Marina Rossell, Marta Rius, Meritxell Gené, Montse Castellà, Névoa, Núria Feliu, Rosa Pou i Sílvia Pérez Cruz.
Aquesta és una iniciativa duta a terme gràcies a la col·laboració entre el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, l’Institut Català de les Dones (ICD) i la revista Enderrock.
Romandrà a la biblioteca de Tortosa  Del 5 al 30 de setembre de 2013. * Inauguració dia 5 a les 19.30 h
amb l’actuació de la cantautora tortosina Montse Castellà.