10 de gen. 2013

BIBLIOONES, un espai de la biblioteca a Radio Tortosa Dial 103.3FM

Donem el tret de sortida al primer programa Biblioones de 2013, Un espai presentat i dirigit per Irene Prades Directora de la biblioteca de Tortosa, Carlos Martorell com a tècnic de so.


Ens podeu trobar a radio Tortosa, pel dial 103.3 FM , tots els dijous a les 13h i a les 19h, ; divendres a les 22h i dissabtes a les 11h.

*En temps de crisi cal racionalitzar les despeses i seleccionar bé i es per això que tenim molt present a l’hora de gestionar el nostre pressupost o fer programacions a la nostra biblioteca.
Un llibre és un bon amic i com ens agradaria oferir-vos una guia de lectura amb garantia d’èxit hem pensat que entre tots podem elaborar aquesta llista imprescindible.  
Si voleu suggerir-nos novetats bibliogràfiques o també activitats que encara no hem programat a la biblioteca envia’ns un correu a bmd@tortosa.cat,o truca’ns per telèfon 977445566 o busca’ns al Facebook o Twitter i intentarem fer-ho possible.

No volem que la nostra biblioteca sigui un dipòsit de llibres, sinó un espai de trobada que crea vincles, fomenta la cohesió ciutadana i treballa en col·laboració amb altres agents culturals i socials.
 Recorda-te'n!!