15 de juny 2012

Visita del Sr. Federico Mayor Zaragoza







El Sr. Federico Mayor Zaragoza, Ex-President de la Unesco, ens ha visitat aquesta tarda divendres 15 de juny, a les 16h, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

















Després de visitar les instal.lacions de la biblioteca de Tortosa, va interessar-se pel fons de Marcel·lí Domingo que va cedir de la seva propietat i que ha estat digitatlitzat i es pot consultar a través de la xarxa.




El personal de la biblioteca va saludar a l'ex-director de la Unesco qui va interessar-se per tot el funcionament i va destacar la gran tasca del servei biblioteca de Tortosa.





La sra. Irene Prades, Directora de la biblioteca, va obsequiar a l'ex-director de la Unesco amb un llibre dels Col·loquis de Despuig.








A les 18h ha tingut lloc el lliurament dels 5è premis Federico Mayor Zaragoza: Convivència plural i diversitat cultural com a enriquiment, al campus de la Universitat Rovira i Virgili de Tortosa. L'acte organitzat per Amics i amigues Unesco Tortosa, serà presidit pel professor Federico Mayor Zaragoza, a continuació pronunciarà la conferència, "De súbdits a ciutadans".









La biblioteca Marcel·lí Domingo ha rebut un diploma per haver participat al concurs amb el projecte Magatzem d'idees, segona planta:lectura, música i teatre