2 de des. 2011

Els Clubs de Lectura Fàcil de la biblioteca Marcel·lí Domingo al vídeo promocional de l'Associació de Lectura Fàcil.Dos clubs de Lectura Fàcil de la biblioteca Marcel·lí Domingo apareixen al vídeo promocional de l'Associació de Lectura Fàcil: el dels alumnes aprenents de català i el de discapacitats intel·lectuals. També al vídeo apareix els dos expositors senyalitzats d'aquests documens adaptats al llenguatge fàcil que es troben a la planta baixa de la biblioteca.

Associació de Lectura Fàcil:
Una entitat sense ànim de lucre que treballa per apropar la lectura a les persones amb dificultats de comprensió lectora.
Creada l'any 2002, l'ALF s'ha consolidat com a centre d'informació i referència d'iniciatives a l'entorn de la Lectura Fàcil.
Partim del principi de democràcia lectora: tothom ha de tenir accés a la informació, a la literatura i a la cultura.
Treballem amb entitats, editorials i institucions públiques que comparteixen aquest principi i els assessorem en l'elaboració de textos basats en els criteris de Lectura Fàcil.
Col·laborem amb el Grup de Treball LF del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC) i som membres de la International Easy-to-Read Network.
L'ALF està inscrita al registre d'entitats de la Generalitat de Catalunya des de l'any 2003 amb el número 27179. Ens financem amb les quotes dels socis, subvencions i altres ingressos per assessorament i formació