20 d’oct. 2008

Dimecres 22 d'octubre a les 18h CURMETRATGES a la biblitoeca
Fet i amagar és una projecció de cinema infantil i familiar. Consta de cinc curtmetratges de diferents nacionalitats basats en diverses tècniques d’animació, sense diàlegs i musicats.
Aquesta projecció és una selecció per la qual, la Federació Catalana de Cineclubs recopila amb l’afany de fer arribar al major públic possible una mostra de cinema infantil de qualitat.
Està adreçat especialment als nens i nenes entre 4 i 8 anys. Consta de cinc curtmetratges musicats sense diàleg, amb una durada total d’uns 41 minuts. Es tracta de material inèdit a l’Estat Espanyol, que va presentar-se a la darrera Mostra Internacional d’Animació de Catalunya, l’ANIMAC 2006.

CUENTOS CELESTES
La lluna, el sol o els núvols suren tranquil•lament en el cel damunt de diferents horitzons: la ciutat, el mar, les muntanyes… però la calma aviat es veurà trencada amb la irrupció de la civilització humana. Com reaccionaran els astres davant d’aquest aparentment inofensiu ésser humà?

WOOLY TOWN

La petita Annie no pot evitar posar-se en problemes per somiar desperta a classe.

KAZKAHUETE
Cinc animals persegueixen un cacauet. Qui en tindrà la última part…

KUCICA U KROSNJI
Una petita casa en un arbre és un film d’animació sobre la lleialtat i l’amistat que són capaces de vèncer tots els judicis.

BARBAZAN: 'EL GABINET DE LA POR”L'increïble Barbazan interpreta una sèrie d'arriscades acrobàcies i trucs de màgia. És Barbazan realment tant increïble com creu? Afortunadament sempre hi ha el seu lleial assistent Fritz…